Alla inlägg under juli 2012

Av ickaa - 30 juli 2012 12:26

I lördags va det dags för dop av Liam. Det va trevligt det. Kul att träffa Liam igen och så klart hans föräldrar och brorsor oxå ;) Efter fikat med god smörgåstårta och tårta åkte jag hem en sväng. Sen gick jag till Mimmi och satt där hela kvällen. Prat, vin och såklart en heldel bebisgos. En bra kväll helt enkelt ;)

Igår va jag med Mimmi och hennes familj på malmamarken. Hittade en väska och ett par foppatofflor. Men alltid kul med marknad :) Sen blev det lite tvspelande och så med Mimmi och Kenneth på kvällen.

Så har haft en riktigt bra helg :)

Av ickaa - 27 juli 2012 19:57

Nu är jag hemma från London. Vi landade igår kväll och sov hos Emelie och åkte tåg hem idag. Skönt att komma hem. Känner mig helt slut. Och imorgon är det dop. Men efter det kan jag vila ett tag haha. Har ju t å katter på besök oxå. Det verkar funka ganska bra fast det har frästs lite och så haha. Men det blir nog bara bättre och bättre.

Nu ska jag ta det lugnt. Och försöka va vaken till OS finalen. Det kommer ett inlägg om London med bilder och så senare.

Av ickaa - 25 juli 2012 09:58

Nu är vi i London och har varit här lite mer än en dag. Helt underbart. Folk överallt och hur stort som helst. Men jag gillar det :) Igår va vi runt på stan och kollade allt möjligt. Big ben, buckingham pallace, piccadilly circus typ. Sen shoppade vi endel. Och idag ska vi oxå ut en sväng innan vi ska åka upp till coventry och gå på fotboll.

Det är underbart väder här, men läste nåt att sommaren tydligen kommit till Sverige med. Ha det så bra hemma nu. Så skriver jag senare eller när jag kommer hem.

Av ickaa - 23 juli 2012 10:13

Nu sitter jag på tåget till Göteborg. Ikväll åker jag och Emelie till London. Jag är både nervös och glad haha. Jag har bara flugit en enda gång i mitt liv förut och det är 7 år sen. Och då hade jag pappa och en massa dragkampare med mig. Det här blir första gången jag åker på nöjestripp utomlands. Ja jag har varit i Danmark och Norge men det räknas inte riktigt haha. Så mest nervös är jag för flygresan, jag är väldigt glad att jag åker med min rutinerade reseledare haha. Jag litar fullständigt på att hon har koll på allt haha. Det ska bli hur skoj som helst. Massa shopping och så framförallt, OS fotboll på onsdag. Damernas första match. Det kommer bli några intensiva dagar känner jag haha.

Är rätt trött för hade lite svårt att sova igår haha. Så nu ska jag vila lite. Förresten så gillar jag att åka första klass. Det är bekvämare och så får man kaffe haha. Så det ska jag nog fortsätta med haha. Jag gillar SJs kampanj om halva priset i första klass om man är prio medlem :)

Ska bli skönt att få koppla bort allt några dagar, känner att jag behöver det. Inte tänka så mycket alls på nåt haha. Det mesta löser sig nog hoppas jag :)

Av ickaa - 20 juli 2012 12:52

Idag skulle jag ha jobbat sista dagen innan semestern men när jag vaknade imorse hade förkylningen som hotat med att bryta ut hela veckan gjort det. Och så hade jag sprängande huvudvärk så det kändes bara dumt att ens försöka gå och jobba. Jag vill ju absolut inte bli mer sjuk. Jag åker ju till London på måndag och då SKA jag va frisk. Så jag stannade hemma och kurerar mig idag. Ska bara ta det lugnt, sy och läsa lär det bli.


Har inte gjort så mycket tidigare i veckan heller. Har varit så himla trött, vilket anatagligen beror på förkylningen. Så hoppas det tänker vända nu. Jag kommer må bra av att ha semester :) Har ju endel inplanerat vilket känns bra. Först blir det ju London och V.32 blir det en tripp ner till Skåne. Det ska bli kul :)


Nu ska jag lägga mig och läsa lite.

Av ickaa - 16 juli 2012 17:58

Så va det måndag igen. Jipiee, eller kanske inte haha. Men något som är bra är att det är sista jobb måndagen på ett bra tag. Hur underbart som helst :) Idag skulle jag öppna, det gick bra och dit kom jag men det känns ju i kroppen haha. Men jag slutade ju väldigt tidigt så då va jag och Tess först på Maxi och sen blev det en sväng till Slagsta glass. Det är verkligen underbart gott där :) Där kunde jag äta oftare :)

När jag kom hem va jag ganska trött och tänkte därför ta mig en power nap, den råkade tyvärr bli lite lång så vi får se hur det går att somna ikväll ;) Men nu är jag piggare i alla fall. Så sitter på min blåsiga balkong. Idag har det ju faktiskt varit fint väder :)


Helgen som gick va underbar. Jag och Andreas bara umgicks. Man får ta vara på stunderna när vi ses, det blir ju tyvärr inte alltför ofta. Nästa gång blir nog andra semesterveckan hoppas jag. Såhär dags om en vecka är jag och Emelie påväg till London. Kan inte fatta att det snart är dags :)

Av ickaa - 14 juli 2012 16:56

Så va det helg. Så skönt. Min älskade pojkvän är här, underbart <3 Idag har vi gått lite på stan och ätit ute. Har haft en härlig dag. Nu sitter vi i soffan och kollar fotboll. Kvällen lär fortsätta såhär. Skönt :)

Av ickaa - 12 juli 2012 18:06

Idag är jag om möjligt ännu tröttare än igår. För idag har jag och en personal till varit med några barn i Parken Zoo. Det var mycket trevligt. Barnen va så snälla så. Och lite djur fick vi se oxå. Tyvärr hamnade vi mitt i en regnskur när vi skulle hem. Men det gick bra det med. Tror barnen kommer somna rätt gott ikväll dom med haha. Jag kommer göra det i alla fall haha. Efter jobbet va jag på Ica Maxi med Tess. Fick handlat hem lite, det behövs ju alltid.


Men imorgon är det fredag och det betyder att Andreas kommer hit då :) Som jag längtar efter honom <3 Kommer bli en underbar helg :)

Ovido - Quiz & Flashcards