Alla inlägg den 15 juni 2013

Av ickaa - 15 juni 2013 08:55

Jag har varit en urusel bloggare den senaste månaden. Jag har inte haft lust och tid helt enkelt. Mycket på jobbet och så. Förra helgen va jag hemma och hälsade på mina föräldrar. Mamma hade jag inte träffat sen julas så det va helt klart på tiden. På torsdagen när jag kom hade vi kalas för mig först med mammas släkt, kul att träffa dom igen. Sen senare kom mina bröder och så grillade vi. En härlig kväll helt klart :) 


På fredagen gick jag och mamma en prommenad till Skattegården, gamla mormors ställe som nu mammas moster Barbro har. Sen kom min barndomskompis Lina med familj och hälsade på. Så kul att träffas igen :) Blir ju inte så ofta tyvärr. Hon har ju fått barn så blev lite bebisgos, så söt hon är :) 

Sen blev det ännu ett kalas den här helgen, min brorsdotter Kathrin fyllde 12 år 7/6. Hur hon blev så gammal vet jag faktiskt inte för det måste betyda att det är 12 år sen jag slutade 9:an, kan det verkligen stämma haha. Det va trevligt trots att mina bröder lyckades skadeskjuta Kasper flera gånger (vi spelade fotboll). 


På lördagen va det dags för dragkampstävling i Frillsesås. Jag hade inte tänkt stanna så länge för syrran skulle hämta mig men det råkade bli hela tävlingen haha. Sen när hon kom åkte vi till hennes husvagn i Varberg. Hade en riktigt trevlig kväll trots att jag va hur trött som helst. Dragkampsmornar va längesen för min del och inget jag längtar efter haha. 


Sen på söndagen åkte jag hem. Riktigt sliten haha. Men jag fick träffa alla som jag ville så jag är riktigt nöjd med helgen :) 


Nu ska jag ta tag i dagen för jag ska ha kalas senare i eftermiddag och då måste jag hinna städa först haha. 

Ovido - Quiz & Flashcards