Alla inlägg under juni 2013

Av ickaa - 28 juni 2013 06:24

Nu är det fredag igen :) Så skönt, har varit en rätt slitig vecka. Jag sov dåligt i början på veckan och det påverkar ju allt. Men mot slutet har jag blivit lite piggare och igår slutade jag tidigt, skulle vara barnvakt åt 3 av dom underbaraste killarna jag vet. Sen blev jag kvar och umgicks med föräldrarna när dom kom hem oxå :) Så veckan avslutades bra i alla fall haha. Och idag kommer mamma :) Det ska bli så kul att få visa henne lägenheten och lite av Skåne oxå haha. Så det blir nog en riktigt bra helg skulle jag tro. Sen jobbar jag 4 dagar till och sen är det SEMESTER! Det ska bli så otroligt skönt. Just nu känner jag för att ligga i en solstol i 3 veckor men nåt säger mig att jag kommer bli rastlös efter bara några dagar haha. Men bara vara ledig och slippa tänka jobb ska bli underbart :) 

Av ickaa - 23 juni 2013 13:42

Nu är snart midsommarhelgen över, den har varit väldigt bra för min del. Den började med att jag på fredag förmiddag gick till gymmet och körde ett spinningpass. Det va kul men sjukt jobbigt som vanligt haha. Sen gick jag hem och åt lite lunch och gjorde mig i ordning för att åka till Hässleholm och träffa Fia. Hon hade lite kvar av sitt jobbpass när kom dit så jag gjorde henne sällskap och efter det åkte vi mot Mellbystrand där vi skulle tillbringa kvällen. När vi kom dit var Fias sambo Mange redan där och hans 2 systrar och den enes sambo och den andres son, nu väntade vi bara på den ene systerns sambo. Det visade sig att vi fick vänta ett bra tag, havererande bilar är inte kul och absolut inte på midsommarafton. Men vi passade barnet och grillade lite så vi hade att göra haha. Sen va det äntligen dags för mat. Riktigt gott. Va en riktigt kul kväll, mycket trevliga människor fast jag bara träffat Fia och Mange förut. 


På midsommardagen åkte vi hem rätt tidigt. Vi åt lite frukost och sen begav vi oss hem. Jag blev avsläppt i Hässleholm och tog tåget hem. Så va jag hemma några timmar och sen åkte jag till Kristianstad till Fia och Mange. Så blev det lite fest igår med. Men blev rätt lugnt, men va kul ändå. Vi va på ett dansställe mitt ute i skogen, riktigt mycket folk va det där. Vi åkte hem rätt tidigt, skönt det. 


Så idag åkte jag hem. Riktigt skönt, rätt sliten nu så ska ta det lugnt nu haha. 

Men har haft två riktigt roliga dagar :) 


Av ickaa - 20 juni 2013 17:45

Som dom flesta vet som läser min blogg så har jag återigen börjat träna. Jag startade ju redan förra året i januari men då gick det sådär eftersom jag blev sjuk hela tiden. Men nu när jag flyttade har jag tagit tag i det igen och den här gången fungerar det helt okej. Mitt mål är att träna 3 ggr i veckan, det har väl gått sådär men jag försöker i alla fall. Främsta anledningen till att jag tränar är för att få ordning på min vikt, så länge jag kan minnas har jag behövt tänka på den. Inte så att jag någonsin varit riktigt kraftig men det är heller aldrig någon som kallat mig smal. Men min vikt har pendlat upp och ner genom åren. Tränat har jag ju egentligen alltid gjort så det är ganska naturligt för mig. Men det är det här med vikten, just nu händer det inte mycket med den. Jag tycker att jag har gjort det jag kan göra men det är väl bara att fortsätta så hoppas jag att det sätter fart. Sen mår jag mycket bättre av träningen så den är bra på det viset med och jag känner ju att min kondition har blivit bra mycket bättre än den har varit dom senaste åren. Så jag trivs med att träna och gymmet jag tränar på är riktigt bra :) 


Nu har jag tagit helg. Ska bli så skönt, behöver verkligen lite ledigt känner jag. Men inte långt kvar till semestern nu som tur är :) Men i midsommar ska jag följa med Fia och Mange till Mellbystrand, det ska bli riktigt skoj :) 



Av ickaa - 15 juni 2013 08:55

Jag har varit en urusel bloggare den senaste månaden. Jag har inte haft lust och tid helt enkelt. Mycket på jobbet och så. Förra helgen va jag hemma och hälsade på mina föräldrar. Mamma hade jag inte träffat sen julas så det va helt klart på tiden. På torsdagen när jag kom hade vi kalas för mig först med mammas släkt, kul att träffa dom igen. Sen senare kom mina bröder och så grillade vi. En härlig kväll helt klart :) 


På fredagen gick jag och mamma en prommenad till Skattegården, gamla mormors ställe som nu mammas moster Barbro har. Sen kom min barndomskompis Lina med familj och hälsade på. Så kul att träffas igen :) Blir ju inte så ofta tyvärr. Hon har ju fått barn så blev lite bebisgos, så söt hon är :) 

Sen blev det ännu ett kalas den här helgen, min brorsdotter Kathrin fyllde 12 år 7/6. Hur hon blev så gammal vet jag faktiskt inte för det måste betyda att det är 12 år sen jag slutade 9:an, kan det verkligen stämma haha. Det va trevligt trots att mina bröder lyckades skadeskjuta Kasper flera gånger (vi spelade fotboll). 


På lördagen va det dags för dragkampstävling i Frillsesås. Jag hade inte tänkt stanna så länge för syrran skulle hämta mig men det råkade bli hela tävlingen haha. Sen när hon kom åkte vi till hennes husvagn i Varberg. Hade en riktigt trevlig kväll trots att jag va hur trött som helst. Dragkampsmornar va längesen för min del och inget jag längtar efter haha. 


Sen på söndagen åkte jag hem. Riktigt sliten haha. Men jag fick träffa alla som jag ville så jag är riktigt nöjd med helgen :) 


Nu ska jag ta tag i dagen för jag ska ha kalas senare i eftermiddag och då måste jag hinna städa först haha. 

Ovido - Quiz & Flashcards